Förändringar i Distansutbildning för Vt 2021

Med erfarenhet av distansutbildning hösten 2020 gällande TIPPA-instrument genom utskick av materialet till deltagarna och deras självstudie innan samtal per Skype, ser jag det nu att det inte var tillräckligt och det tog lång tid tills flertalet av deltagarna gjorde sina tester för att skicka protokoll och profilen till undertecknad.

Under innehavande termin avser jag att hålla grupp-utbildning online i två halvdagar i följd per utbildning. Anledningen ör att deltagarna i god tid ska kunna boka en patient eller en av kollegorna för att testa vid första dagens eftermiddag och skicka testprotokollen och profilen till mig per e-post samma dag.

Nästa halvdag går jag igenom resten av manualen och ges tid till frågor och svar.

Jag annonserar datum och tid och meddelar via hemsidan. Efter det att ansökan är betald skickas länken för att kopplas vid den angivna tiden ”online”.  Deltagande i detta möte är obligatorisk. Förstås skickar jag TIPPA-manualen i god tid till deltagarna så att vi kan bläddra tillsammans vid mötet online.